Over ons

mijnpromotiepartner - mijnpromotiepartner voor al uw promotionele artikelen

Over ons

Op zoek naar een partner voor Promotionele artikelen?

MijnPromotiePartner kan ook uw partner worden als het gaat om de promotie van uw bedrijf, organisatie of evenement. MijnPromotiePartner levert promotieartikelen en relatiegeschenken in de ruimste zin des woords. Laat u vooral verrassen wat er allemaal mogelijk is om uw bedrijf, organisatie en evenement te promoten. MijnPromotiePartner is gevestigd in de historische stad Gouda in het midden van het Groene Hart en Nederland. Vanuit deze centraal gelegen plaats kunnen wij onze klanten bedienen in en rondom Gouda. Maar ook ver buiten de Goudse regio zijn er klanten die van de diensten en producten van MijnPromotiePartner gebruik maken. In de digitale wereld hoeft afstand geen enkele belemmering te zijn om uw promotionele artikelen bij MijnPromotiePartner te bestellen. In onze PromoPartnerWebshop treft u ook ook een uitgebreide collectie promotionele artikelen aan die u hier kunt bekijken en bestellen.

Of het nu gaat om een balpen of een lanyard. In het uitgebreide assortiment van MijnPromotiePartner van promotionele artikelen is er altijd een artikel dat past bij uw doelgroep en budget. Uiteraard dragen we zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit van zowel het artikel als de opdruk. In de drukkerij van MijnPromotiePartner wordt uiterst precies gewerkt met de juiste materialen om tot een perfect product te komen waar MijnPromotiePartner helemaal achter staat, zodat de klant het gevoel krijgt dat wij zijn Promotiepartner zijn.

Op de site van MijnPromotiePartner treft u een uitgebreide selectie van diverse artikelen waarmee u een offerte op kunt vragen of neem direct een kijkje in onze PromoPartnerWebshop. De (potentiƫle) klant kan bij MijnPromotiePartner via het contactformulier direct een vraag stellen of een offerte voor een product opvragen. De kracht van MijnPromotiePartner is dat er heel goed geluisterd wordt naar de klant, zodat er uiteindelijk het juiste artikel bij de klant wordt afgeleverd.

Wij bieden reclameartikelen voor elk budget zonder in te leveren op kwaliteit en originaliteit. De producten voorzien we van een duidelijke bedrukking zodat merk en boodschap opvallen!

Zoekt u een specifiek product of bent u benieuwd wat mogelijk is binnen uw budget? Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of telefonisch en we zullen u snel enkele voorstellen doen. Persoonlijk gesprek is natuurlijk ook mogelijk! U bent van harte welkom of wij komen bij u op locatie. Als we het juiste artikel hebben uitgekozen dan ontvangt u vooraf een digitale presentatie om het product inclusief bewerking te kunnen beoordelen. Na uw goedkeuring worden de artikelen op de door u gewenste datum afgeleverd.

Kortom alle reden om eens nader kennis te maken met MijnPromotiePartner.

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw bedrijf of promotiekleding voor uw evenement dan kunt u goed terecht bij: Mijnbedrijfskledingpartner.nl

Korte lijnen en vast aanspreekpunt

Zoekt u een specifiek product of bent u benieuwd wat mogelijk is binnen uw budget? Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of telefonisch en we zullen u snel enkele voorstellen doen. U kunt ook een kijkje nemen in onze PromoPartnerWebshop en een bestelling plaatsen of offerte opvragen. Persoonlijk gesprek is natuurlijk ook mogelijk! U bent van harte welkom of wij komen bij u op locatie. U heeft altijd een vast aanspreekpunt die u van begin tot het einde begeleid.

Als we het juiste artikel hebben uitgekozen dan ontvangt u vooraf een digitale presentatie om het product inclusief bewerking te kunnen beoordelen. Na uw goedkeuring worden de artikelen op de door u gewenste datum afgeleverd.

Kortom alle reden om eens nader kennis te maken met MijnPromotiePartner.

Bel met ons op 0182 517 242 of mail naar: klantenservice@mijnpromotiepartner.nl

mijnpromotiepartner - Kopje Koffie

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19