Partnerships

Geen sponsor, maar partner

Regelmatig wordt aan Mijnpromotiepartner gevraagd of wij willen sponsoren. Dat kan zijn voor een evenement, een bedrijf, vereniging of organisatie. Uiteraard is ons antwoord niet gelijk negatief en willen we daar graag over nadenken. Onze filosofie over sponsoring is dat het altijd van twee kanten moet komen. Degene die gesponsord wordt moet goed laten zien dat hij door ons gesponsord wordt. Graag werken wij samen met bedrijven of organisaties en zetten een partnership op zodat beiden verzekerd zijn van een bestendige samenwerking. Wij gaan graag met u in gesprek.

wij zijn vriend van Gouwezaken

mijnpromotiepartner - Header Gouwezaken 1 Welkom

Vriend zijn van Gouwezaken geeft ons meerwaarde

Gouwezaken is een terugkerend business-bijeenkomst voor ondernemers in de regio Gouda.
Mijnpromotiepartner is vriend van Gouwezaken en ondersteunt zodoende de organisatie van dit evenement.

Andere vrienden van Gouwezaken zijn van harte welkom om bij MijnPromotiePartner hun promotionele artikelen te bestellen om hun bedrijf tijdens dit evenement te promoten.

Iedere keer is Gouwezaken altijd weer een evenement waar heel veel ondernemers uit de regio Gouda op af komen en zodoende voor MijnPromotiePartner aantrekkelijk om hiervan ook vriend te zijn en met een bijdrage te ondersteunen.

wij zijn lid van Gouda IntoBusiness

MijnPromotiePartner is lid van de businessclub van GoudaIntoBusiness

Wij zijn uitgevers van zakelijke magazines. Gewoon papier, mooi drukwerk, ouderwets gebonden. Ze hebben een lokaal dan wel regionaal karakter en vallen elk kwartaal bij alle ondernemers uit het verschijningsgebied op de mat.

Natuurlijk verschijnen de magazines ook online maar wij huldigen het principe dat vooral een gedrukt magazine verenigt. Dat is namelijk tastbaar, je ruikt de inkt en iedereen krijgt ‘m als het ware in zijn handen gedrukt. Wij zijn er voor hen die graag hun duim natmaken om een pagina te kunnen omslaan, die hun ogen het liefst van de linker- naar de rechterpagina willen bewegen en die een hoekje willen omvouwen om later snel en makkelijk op die ene pagina te kunnen terugkeren. Voor hen zijn wij die old school magazinemakers, al sinds 2004. 

En het internet? Het is er en dus maken ook wij daar dankbaar gebruik van. Om ons nieuws, wat tevens uw nieuws is, te delen. Het internet zorgt op die manier voor een meerwaarde van onze papieren exemplaren. Natuurlijk dankzij social media, maar niet in de laatste plaats dankzij deze nieuwssite.

Deze nieuwssite brengt al onze INTO business-titels samen. Dagelijks ververst, altijd actueel en geschikt voor elke ondernemer die beseft dat zaken doen ook een kwestie is van zaken gunnen. En wie gun je die het meest? De ondernemer die je kent. De ondernemer dicht bij huis dus.

mijnpromotiepartner - MijnPromotiePartner is lid van Gouda-intobusiness lid-logo.png
MijnPromotiePartner is lid van Gouda-onderneemt
mijnpromotiepartner - Logo Go Met Witruimte

Gouda-onderneemt is een ondernemersvereniging waar ook MijnPromotiePartner zicht thuisvoelt

Gouda Onderneemt is de meest invloedrijke ondernemersvereniging waarin Goudse ondernemers zich thuis voelen om te netwerken en waarin zij hun belangen optimaal behartigd zien bij de gemeente en andere stakeholders bij ondernemend Gouda en omgeving.

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19