bedrukken van sportkleding

bedrukken van sportkleding is ook ons vak

Om de juiste uitstraling van uw sportkleding, bedrijfskleding of promotiekleding te krijgen hoort ook de juiste bedrukking. MijnSportkledingPartner heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfs- en sportkleding bedrukken. Wij bepalen samen met de klant welke bedrukking voor welk kledingstuk en de aantallen het meest geschikt is.

Voorbeelden uit de praktijk:
Grote aantallen T shirts bedrukken voor een (sport)evenement? dan adviseren wij zeefdruk in 1 of meerdere kleuren
Zeefdruk is zeer geschikt voor promotionele kleding e/o doeleinden Bijvoorbeeld als u veel t-shirts, polo's en truien nodig heeft voor een sportevenement. De vrijwilligers moeten goed herkenbaar zijn door een T shirt van een bepaalde kleur en een bepaalde tekst in 1 kleur .
Het aantal kleuren in uw tekstregels of bedrijfslogo bepaalt de drukprijs. Afhankelijk van het aantal te bedrukken kledingstukken wordt de drukprijs vastgesteld. Zeefdruk is 40 graden wasbaar, de verf wordt in de vezels van het textiel gedrukt. Naarmate u de kleding vaker wast, naarmate het logo telkens wat meer zal gaan vervagen. Zeefdruk adviseren wij vanaf ca. 25 artikelen.
De actuele prijslijst van bedrukken en borduren en borduren kunt u hier bekijken. Let op, niet ieder artikel is geschikt voor de standaard zeefdruk. Bijvoorbeeld nylon jassen moeten voorzien worden van een transfer. Heeft u specialistische kleding neem dan contact met ons op. Overige wensen of vragen? Bel ons of mail ons!

Transferdruk

Aankleding van de medewerkers in een polo, sweatshirt, jas? Wij adviseren een transferdruk.
Transfers leveren wij in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw budget en uw wens kunnen wij vrijwel alle kledingstukken voorzien van een transfer. Een transfer is verkrijgbaar in 1 of meerdere kleuren. Door middel van de juiste lijmlaag kunnen transfers ook gedrukt worden op softshells of op regenkleding. Een transfer wordt door middel van hitte op de kleding geperst. Het verschil met zeefdruk is dat een transfer zoals wij deze leveren een langere levensduur heeft. Onze transfers zijn standaard 60 graden wasbaar, op aanvraag 95 graden. Ook hiervan krijgt u vooraf een impressie ter goedkeuring.
fleecejacks die een juiste uitstraling moeten hebben? Wij adviseren een borduring

Wat ook belangrijk is , is dat u zich ook aan het wasvoorschrift houdt
Was de kleding altijd binnenstebuiten.
Gebruik geen wasmiddel met bleek
Gebruik geen wasverzachter
Strijk nooit op de bedrukking
Bedrukte kleding niet in de droogtrommel
Kleding mag nooit warmer gewassen worden dan het wasvoorschrift in het artikel
MijnBedrijfskledingPartner is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het wassen

Wij hebben voor ieder kledingstuk de juiste bewerking voor uw naam/logo
MijnBedrijfskledingPartner uit Gouda is u graag van dienst als het gaat om het bedrukken van promotiekleding en bedrijfskleding.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan per mail via onze klantenservice
of telefonisch 0182 517242.
Nu al nieuwsgierig naar onze prijzen?

Klik dan hier voor de adviesprijzen voor het borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19