De muts als hippe mode musthave is voor jou de perfecte promotie!

De muts is in de winter niet alleen een hippe en onmisbare musthave, maar kan tegelijkertijd dienen als de perfecte promotie voor jouw club of bedrijf

De muts als hippe mode musthave is voor jou de perfecte promotie!

De eerste twee weken van 2020 liggen alweer achter ons. De scholen zijn weer begonnen, de winterstops bij de sportclubs zitten erop en al het werk is hervat. Er ligt een vers, maar druk jaar voor ons en dan is ontspanning geen overbodige luxe.

Ontspannen doen we op verschillende manieren. Het is de tijd van het jaar dat we niet alleen knus binnen willen zitten, maar we trekken er ook graag op uit. Een lange strand- of boswandeling is voor veel gezinnen een heerlijk uitje en tegelijkertijd helpt het ons om op te laden en zijn we in beweging. Een win-win situatie dus! Het is echter wel winter en het kan nog flink koud zijn. Zeker aan het strand. We trekken goede, warme laarzen aan en ook een sjaal en muts zijn een must. En juist die wintermuts kan voor jou de perfecte promotie zijn terwijl een ander er graag gebruik van maakt tijdens een uitstapje...

De wintermuts als promotie voor jouw sportclub, bedrijf of organisatie

Als je denkt aan promotie artikelen denk je misschien niet meteen aan een wintermuts. Zonde, want deze is juist heel geschikt als promotie. De wintermuts is namelijk een hippe mode musthave én niet duur. Zo zien we veel gebreide mutsen in het modebeeld. Deze zijn ontzettend hip voor zowel volwassenen als kinderen en worden met regelmaat gedragen. Leuk, maar nog leuker zou het zijn wanneer jouw logo op de muts staat. De gebreide muts is er in heel veel verschillende kleuren zodat jij kan kiezen op welke kleur jouw logo het beste uitkomt.

5x de wintermuts als ideale promotie

  • Wilt u ook goed gezien worden tijdens de koude dagen? Dan is de wintermuts een heel vriendelijk promotioneel artikel voor uw medewerkers of vrijwilligers van uw bedrijf of organisatie.
  • De wintermuts kun je in alle kleuren, dus ook in de kleuren van uw bedrijf of organisatie laten maken. Helemaal in lijn met de huisstijl wat zorgt voor herkenbaarheid.
  • Je kunt de mutsen in een kleine oplage laten maken voor jouw achterban. Dat maakt het een goedkoop promotie artikel met een heel brede en grote doelgroep.
  • De mutsen zijn tijdloos en daarmee ook duurzaam.
  • De muts valt op. Waar een sjaal om iemands nek zit waardoor je de tekst niet goed kunt lezen, is dat bij een muts niet het geval. De tekst en/of het logo zijn altijd goed zichtbaar en leesbaar.

Een simpele, doeltreffende, duurzame en goedkope manier om jouw bedrijf, sportclub, bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen bij een zeer grote en diverse doelgroep!

Je kunt bij ons altijd terecht voor vrijblijvende informatie en een offerte. Neem gerust contact met ons op via mail of tel 0182 517 242.

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19