De foute kersttrui is een heuse traditie geworden!

Mijn Promotie Partner heeft een groot assortiment foute kersttruien. Waar komt deze traditie vandaan en wanneer is het foute kersttruiendag in 2019?

De foute kersttrui is een heuse traditie geworden!

De ‘foute kersttruien’ trend is overgewaaid vanuit Amerika en Engeland en zagen we jaren gelden al voorbij komen in bekende series zoals Friends en films als Bridget Jones’s Diary. Toen moesten we er nog om lachen, maar inmiddels vinden we de trui niet zo fout meer en is ‘ie ook hier niet meer weg te denken. De foute kersttrui is inmiddels dé hit op iedere kerstborrel en wordt gewoon gedragen tijdens het kerstdiner.

Geschiedenis van de kersttrui

De foute kersttrui is dus al lang niet meer zo fout. Het is eigenlijk ook geen hype meer, maar een heuse traditie. Tegenwoordig is er geen kerstfeest of kerstborrel meer compleet zonder opzichtige kersttrui, maar hoe is deze traditie eigenlijk ontstaan? De oorsprong van deze truien ligt in de jaren ’50. Toen was Kerst nog niet zo commercieel en was er minder geld te besteden dan nu. Daarom breiden de oma’s, moeders en tantes truien voor familieleden die vervolgens cadeau werden gedaan met Kerst. De truien waren toen overigens nog niet zo opzichtig als nu. Dat gebeurde rond de jaren ’80. Dat was sowieso al een tijd waarin we veel felle kleuren en drukke prints zagen. Omdat met Kerst steeds vaker flink werd uitgepakt, werden de truien ook steeds drukker en opzichtiger.

Anno 2019

Inmiddels is het 2019 en is de kersttrui een dresscode geworden op veel kerstborrels en tijdens de kerstdagen zelf. En ook bij MijnPromotiePartner kunnen we daar niet omheen. Daarom hebben wij een grote collectie foute kersttruien voor dames, heren én kinderen in onze webshop : bedrijfskleding-gouda. De truien zijn er in een groot aantal maten en kleuren. Je bestelt deze gemakkelijk online en hebt hem vervolgens binnen enkele dagen in huis. Ideaal! Zo is MijnPromotiePartner niet alleen een partner voor relatiegeschenken, bedrijfskleding en promotie artikelen, maar we helpen je ook alle kerstborrels door. Je zou de kersttruien zelfs cadeau kunnen geven als relatiegeschenk, succes gegarandeerd.

Foute kersttruiendag 2019

We zijn niet alleen online te vinden, maar je kunt de truien ook van dichtbij zien en passen tijdens de volgende twee kerstmarkten:

Het toeval wil dat vrijdag 13 december 2019 in Nederland is uitgeroepen tot foute kersttruiendag! Kom dus vooral langs om jouw ultieme foute kersttrui te bemachtigen of bestel hem anders tijdig online in onze webshop. Fijne foute kersttruiendag én fijne feestdagen gewenst!

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19