Alle ins en outs over de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van 2019

Maak je medewerkers en relaties blij met een persoonlijk kerstpakket en/of eindejaarsgeschenk. We zetten de trends op een rijtje en helpen je graag.

Alle ins en outs over de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van 2019

De herfst heeft zijn intrede gedaan en het duurt nog maar 86 dagen totdat het Kerst is. Er breken drukke tijden aan voor bedrijven. Doelstellingen moeten wellicht nog worden behaald voor het einde van het jaar, de begroting voor komend jaar moet klaar zijn, projecten moeten nog worden afgerond en zo zijn er nog meer zaken te bedenken die afgerond moeten worden aan het einde van het jaar. Om je medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar wil je ze verrassen met een mooi kerstpakket. Daarnaast wil je je relaties misschien ook wel een eindejaarsgeschenk geven. Omdat je zelf waarschijnlijk weinig tijd hebt, helpt MijnPromotiePartner je graag van begin tot eind.

Kerstpakketten voor onmisbare medewerkers en vrijwilligers
Laten we beginnen bij je medewerkers en eventuele vrijwilligers, want waar zou je zijn zonder hen? We hebben een groot assortiment kerstpakketten, maar waar begin je? Wat zijn de trends op het gebied van kerstartikelen en hoe houd je rekening met duurzaamheid? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het uitkiezen van een geschikt kerstpakket.

Van keuzegeschenk tot een echt kerstpakket
De afgelopen jaren zagen we steeds vaker het keuzegeschenk. Hierbij kunnen medewerkers zelf een cadeau kiezen op een website welke ze dan na enkele dagen thuisgestuurd kregen. Toch hoorden we steeds vaker een tegengeluid. Medewerkers vinden het juist leuk om een kerstpakket mee naar huis te nemen. Niet wetende wat erin zit en samen met een partner of het hele gezin het pakket openmaken. Dat geeft al een echt kerstgevoel. Daarnaast geeft het de medewerker het gevoel dat je de moeite hebt gedaan om een mooi pakket uit te kiezen. Een kerstpakket dat met zorg samen is gesteld.

Terug van "eigenlijk nooit weggeweest"
Zo zijn de food pakketten weer terug van “eigenlijk nooit weggeweest”. Traditionele kerstpakketten met lekker eten in verschillende thema’s. Zo hebben we een leuk pakket voor de jeugd (leuk voor stagiaires!), maar ook een pakket voor onderweg, een mannenpakket, een pakket om het nieuwe jaar in te luiden en nog veel meer. Het leuke aan deze pakketten is dat ze heel persoonlijk zijn waardoor deze goed aansluiten bij de belevingswereld van je medewerkers.

Wellness pakketten
Het leven draait steeds meer om balans. Als de balans tussen werk en privé goed is, zit je medewerker lekkerder in zijn vel en dat heeft een positief resultaat op de werkvloer. Waarom laat je je medewerkers niet extra genieten van hun vrije tijd door een wellness pakket te geven? Mijn Promotie Partner heeft een uitgebreid assortiment Rituals- en wellness pakketten. Succes gegarandeerd!

Eindejaarsgeschenken
In ons assortiment kerstpakketten vind je ook heel veel leuke, kleinere pakketten waarmee je een klant of andere relatie heel blij maakt. Perfecte eindejaarsgeschenken, maar we hebben nog veel meer leuke ideeën: wat dacht je bijvoorbeeld van een winteraccessoire met een geborduurd logo of een geborduurde boodschap? Denk aan een wintermuts, een muts met een geborduurd logo (een heel goed cadeau wanneer mensen buiten werken), een sjaal met logo of een kersttrui? De kersttrui de laatste jaren enorm populair geworden.

Dit zijn ontzettend goede cadeaus in het kader van duurzaamheid. Cadeaus waar mensen echt wat aan hebben en die nog jarenlang gebruikt kunnen worden.

Luxe reisartikelen als eindejaarsgeschenk of kerstpakket
Een andere trend die we zien zijn luxe reisartikelen als eindejaarsgeschenk of kerstpakket. We hadden het net over de balans tussen werk en privé. Veel mensen vinden dit belangrijk en trekken er in het weekend graag op uit. Reisartikelen zijn daarbij onmisbaar. Bekijk ook eens de opties om een luxe reisartikel cadeau te geven als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Tegelijkertijd ook heel duurzaam en misschien gaat je bedrijf daarmee wel de grens over.

Een hoop ideeën, maar mocht je vragen hebben helpen wij je graag. Veel plezier met geven!

Tip: Bekijk ook eens onze winterdeals.

Contact

mijnpromotiepartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnpromotiepartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19